06 22 15 01 30

Opdracht

Boeksculpturen

Een boek dat u dierbaar is, herinneringen aan ... Monumentale gedachten die tot leven komen totdat u het bewuste boek weer sluit. Wanneer teruggeplaatst in de kast, is slechts de rug, met daarop de veelbesproken titel, de geroemde of juist fel bekritiseerde auteur nog zichtbaar.

 

Na een aantal experimenten ontstond het idee  'boeksculpturen' in opdracht te ontwerpen. De binnenkant naar buiten gevouwen. Niet weggestopt in een boekenkast of aangeboden aan een antiquariaat; wel  zichtbaar gemaakt als herinnering of gedachte aan dat ene moment -  of iemand die u dierbaar is.

 

Elk boek heeft eigen kenmerken die mede bepalend zijn voor de uiteindelijke vorm. Het verhaal achter het boek, is de rode draad in het ontwerpproces.

 

Wilt u meer weten over 'in opdracht werk? Neemt u dan vrijblijvend contact met mij op >

Het proces

Naast autonoom werk maak ik ook graag 'boeksculpturen' in opdracht.  Het vouwproces kan pas beginnen na zorgvuldig materiaalonderzoek. De dikte van het papier is een factor van betekenis.

 

Voorbeelden

Hieronder staan twee autonome werken afgebeeld. Op de 'Sculpture' pagina staan meerdere kunstwerken die ik afgelopen jaren gecreëerd heb.

Annelies Reijers

Schoolstraat 120

6512 JJ  Nijmegen

Nederland

E-mail: info@anneliesreijers.nl

Mobiel: +31 (0)6-22 15 01 30

 

BTW nummer: NL001165361B46

KVK nummer: 69206724